TOPlist
Sledujte nás:

Játrová zavářka domácí

Zpět
  • Autor: Lidka1
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

majoránka, pepř, sůl,

Energetická hodnota celkem: 8062 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 211, SAFA (g): 37, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2016 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 52.8, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

40 dkg jater umeleme přimeleme 1 střední cibuli a 3-4 stroužky česneku do toho vklepneme 4 vajíčka, osolíme, opepříme přidáme trošku majoránky. Zahustíme strouhankou, tak aby nám hmota držela u sebe. Nočky do vařící polévky děláme přes síto nebo malou lžičkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 07. 2024 01:54
V ingrediencích bude asi chyba. Tu zavarku delam podle receptu, tak nemůže být zároveň jako surovina. Nebo mi něco uniká?
Hravě žij zdravě

Na provozu webového portálu STOBklub se podílí Hravě žij zdravě z. s. Projekt je spolufinancován z dotace HMP (DOT/81/01/002536/2025).

Naši partneři